Prijzen en aantal personen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 20 personen

PRIJZEN
Op aanvraag

Informatie

Geeft u zelf een feest en heeft u materialen nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren onder andere statafels, meubilair, verlichting, bar met tap, koelingen, etc. Daarnaast hebben wij een breed assortiment spelmaterialen. Naast alle materialen verhuren wij ook professioneel en ervaren personeel voor uw feest op locatie.

Wij verhuren in de Achterhoek, maar in overleg ook daarbuiten. Vraag naar de mogelijkheden. Graag gaan we met u om tafel voor een aanbod op maat.

Deel deze Achterhoek Experience Verhuur met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant