Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN

In overleg

PRIJZEN

Vergaderen basis: €10,- p.p. per dagdeel
Inclusief onbeperkt koffie/thee, kannen met ijswater en bonbons.

– Vergaderen uitgebreid: €12,50 p.p. per dagdeel
Inclusief onbeperkt koffie/thee, kannen met ijswater, bonbons, muffins en cakejes.

– Vergaderen met brunch: €16,50 p.p. per dagdeel
Inclusief onbeperkt koffie/thee, kannen met jus d’orange en melk, uitgebreide brunch met diverse kleine luxe broodjes en verrassende soorten beleg.

– Vergaderen met lunch: €18,50 p.p. per dagdeel
Inclusief onbeperkt koffie/thee, kannen met jus d’orange en melk, uitgebreide lunch met diverse broodjes, zoet en hartig beleg, gekookt eitje, kroket, soep en diverse salades.

– Vergaderen met High Tea: €19,50 p.p. per dagdeel
Inclusief uitgebreid High Tea buffet met diverse zoete en hartige hapjes.

Informatie

In één van de bovenzalen van Stadscafé Simons kunt u in alle rust uw vergadering laten plaatsvinden. Deze sfeervolle locatie met uitzicht op het Simonsplein is zeer centraal gelegen in Doetinchem en daardoor erg praktisch. Er zijn verschillende vergaderarrangementen mogelijk, voor zowel kleine gezelschappen als grote groepen.

Deel deze vergaderingen met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant