Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN

Vanaf 40 personen

PRIJZEN

Bij onderstaande feestpakketten zit standaard inbegrepen:
– Vier uur onbeperkt drank excl. buitenlands gedistilleerd
– Driemaal rondgang met bittergarnituur (tenzij anders aangegeven)
– Personeel dat de gasten zal bedienen aan tafels en/of statafels

– Feest met DJ: €29.- p.p.
Een DJ zorgt de hele avond voor toepasselijke muziek, uiteraard in de stijl die u wenst.

– Feest met coverband: €35,50 p.p.
Tijdens dit feest wordt de muziek door een professionele coverband verzorgd. Genieten van gouwe ouwen of juist swingen op de laatste hits? Verzoekjes zijn uiteraard mogelijk!

– Karaokefeest: €28,- p.p.
Onder begeleiding kan iedereen zich heerlijk uitleven op karaoke muziek. Zet u over uw schaamte heen en geniet van de avond!

– Foute Party: €29.- p.p.
De DJ zal lekker veel foute nummers voorbij laten komen op deze Foute Party. De dresscode is natuurlijk ‘Proud to be fout’!

– Caribisch feest: €31,- p.p.
Een zonnige welkomstcocktail… een DJ die Caribische muziek uit de boxen laat klinken… Dit feest staat in het teken van tropische sferen!

– Pubquiz feest: €29,- p.p.
Er wordt tijdens de avond een gezellige, laagdrempelige Pubquiz gehouden met veel uiteenlopende quizvragen en hilarische onderdelen. Muziek speelt hierbij een grote rol!

– Gala avond: €29,- p.p.
De avond is chique aangekleed, dus u wordt in galakleding verwacht. Een glas champagne bij binnenkomst zet meteen de toon en in plaats van een rondgang met bittergarnituur zult u verwend worden met luxe hapjes. De avond is tot in de puntjes verzorgd!

– Après Ski feest: €30,50 p.p.
De gasten worden verwelkomd met een ‘ski shotje’ en kunnen daarna losgaan op de gezelligste Après Ski muziek, dankzij de DJ. U waant zich even in Oostenrijk!

– Glow in the Dark feest: €32,50 p.p.

Deze bijzondere avond zal worden aangekleed met Glow in the Dark lichteffecten en spectaculaire activiteiten in het donker. Een DJ zal voor passende muziek zorgen.

– Spaans Salsa feest: €39,50 p.p.
Tijdens dit feest geen bittergarnituur, maar heerlijke tapas hapjes! De DJ zorgt voor zwoele Spaanse sferen en tijdens de avond zal er een heuse salsa workshop plaatsvinden.

Informatie

Achterhoek Experience denkt graag met u mee over het organiseren van een onvergetelijk feest in één van de feestzalen van Stadscafé Simons of op uw eigen locatie. Door uw feest volgens een bepaald thema aan te kleden, zal de avond nog specialer zijn.

Deel deze themafeesten met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant