Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN

Van 40 tot 150 personen (of meer in overleg)

PRIJZEN

Op maat

Informatie

Feesten organiseren is onze specialiteit! Wij werken samen met Stadscafé Simons in hartje Doetinchem, waar u uw feest kunt geven op de mooiste locatie van het centrum. Zowel de grote zaal (tot +/- 150 personen), als de kleine zaal (tot +/- 40 personen) hebben een prachtig uitzicht over het Simonsplein. Is uw gezelschap groter? Dan kunnen wij de zalen aan elkaar koppelen of zelfs de hele zaak voor uw gezelschap afhuren.

Er is van alles mogelijk. Graag gaan we met u om de tafel om uw wensen te bespreken met betrekking tot drankarrangementen, hapjes, buffetten, muziekgenres of DJ’s, thema’s, aankleding en persoonlijke details. Alle feesten bespreken wij op maat, dus neem gerust contact met ons op.

Deel deze Achterhoek Experience feesten met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant