Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN:

In overleg

PRIJZEN:

Op maat

Informatie

Wat is er nou leuker dan een spetterend feest in uw eigen tuin, zonder daar zelf zorgen om te hoeven maken? Of wat dacht u van een feest op één van onze gave locaties, zoals een wijngaard of de tuin van een kasteel? Wij denken graag in oplossingen en kunnen op iedere locatie een uniek feest neerzetten! Wilt u alleen catering, een tent, aankleding of juist alles uit handen geven; wij gaan graag met u in gesprek om alles tot in de puntjes te regelen.

Omdat uiteraard ieder feest uniek is, gaan we graag persoonlijk in gesprek om alle wensen af te stemmen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deel deze feesten op locatie met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant