Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN

Van 10 tot 1.000 personen

PRIJZEN op aanvraag

Een greep uit de mogelijkheden (op basis van 100 personen):

– Barbecue

– Stamppotbuffet

– Diverse buffetten

– Live Cooking

– Ontbijt

Informatie

Heeft u zelf geen zin om uitgebreid te koken voor uw gasten of bent u op zoek naar iets unieks om te serveren? Met onze ruime ervaring op het gebied van catering maken we er graag een culinair feestje van! Of het nou voor 10 of voor 1.000 personen is, wij draaien onze handen nergens voor om. Buffetten, live cooking, barbecues, high tea’s, ontbijt of lunch; alles is mogelijk. U vraagt, wij draaien!

We bieden te veel aan om op te noemen en komen daarom graag in contact met u voor uw specifieke wensen. Neem gerust contant op voor een afspraak.

Deel deze Achterhoek Experience catering met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant