Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN

In overleg

PRIJZEN

Op maat

Informatie

De dag om nooit meer te vergeten! Voor vrijwel iedereen de meest speciale dag uit hun leven. Dit wilt u toch ook tot in de puntjes geregeld hebben? Achterhoek Experience heeft ervaring met de meest uiteenlopende bruiloften op diverse locaties en kan dus met recht zeggen dat uw bruiloft in goede handen is. Wat dacht u van een complete ‘vintage’ bruiloft of een sprookjesbruiloft bij een kasteel? Een letterlijk ‘boeren’ bruiloft of juist een glamour bruiloft in een club? Alles is mogelijk en niks is te gek!

Omdat iedere bruiloft anders is, gaan we graag met u in gesprek om uw wensen perfect af te stemmen en de dag zelf tot in de puntjes te regelen. Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Deel deze bruiloften met uw (aanstaande) partner!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant