Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 6 tot max. 12 personen*

PRIJZEN
– Workshop Macramé incl. tafelwater: €29,50 p.p.
– Workshop Macramé met Koffie/thee met huisgemaakte plaatcake: € 34 p.p.
– Workshop Macramé incl. Marokaanse High tea: €49,- p.p.

DUUR
– Workshop 2,5 uur.
– Workshop incl high tea 3,5 uur

* In het geval van een grotere groep gaan wij graag in overleg om te kijken naar de mogelijkheden.

Informatie

Macramé is de trend van het moment! Maak je eigen Macramé plantenhangers! Leuk voor in de woonkamer, maar ook perfect als decoratie voor op jouw balkon of in jouw tuin! Je leert verschillende basis macramé knopen, krijg inzicht in de mogelijkheden van deze stoere knooptechniek. En gaat naar huis met je eigen unieke plantenhanger.

Deze workshop is zeer geschikt als eerste kennismaking met Macramé. Heb je nog nooit iets gemaakt met macramé, en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden dan is juist deze workshop zeer geschikt.  Wij werken hierbij samen met de dames van NIAH. Een workshop volgen bij NIAH Living & Workshops staat garant voor ontspanning. Even tijd voor jezelf, weg uit te dagelijkse hectiek.

De workshop is inclusief begeleiding en alle materialen.

Wilt u er graag een complete dag van maken of is het een onderdeel van een vrijgezellendag? Bij Achterhoek Experience bent u dan zeker aan het juiste adres! Deze creatieve activiteit kan namelijk gecombineerd worden met bijvoorbeeld meerdere activiteiten, maar u kunt ook kiezen voor een uitgebreid diner of een heerlijke lunch.

Deel deze activiteit met uw vriendinnen!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant