Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 8 personen

PRIJZEN
– Workshop Macramé met een drankje naar keuze*: €28,50 p.p.
– Workshop Macramé met koffie en gebak: €36,- p.p.
– Workshop Macramé met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €32,- p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Macramé is helemaal hip en happening! Tijdens deze workshop start je met het leren van een aantal knopen en daarna zal je versteld staan wat voor mooie creaties je daarmee al kan maken. Onder begeleiding maak je je eigen plantenhanger, wandkleed, sleutelhanger of onderzetter.

De workshop is inclusief begeleiding en alle materialen.

Wilt u er graag een complete dag van maken of is het een onderdeel van een vrijgezellendag? Bij Achterhoek Experience bent u dan zeker aan het juiste adres! Deze creatieve activiteit kan namelijk gecombineerd worden met bijvoorbeeld koffie met gebak, meerdere activiteiten, maar u kunt ook kiezen voor een uitgebreid diner of een heerlijke lunch.

Deel deze activiteit met uw vriendinnen!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant