Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJS
Wie is de Rat?!  €26,50 p.p.

ARRANGEMENT
Maak jullie beleving compleet door deze activiteit te combineren met een heerlijke lunch op het terras van MaMa’s.
Of ga voor een smakelijk diner in het schip, bestaande uit allerlei verschillende streetfoodgerechten.
Liever koffie en gebak, of gezellig borrelen? Ook dit is uiteraard mogelijk!

Laat ons een mooi arrangement voor jullie samenstellen.

GROTE GROEPEN
Bestaat jullie groep uit meer dan 40 personen, neem dan even contact met ons op zodat wij voor jullie een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Informatie

Een spannend spel gebaseerd op het bekende ‘Wie is de Mol?’ van televisie. Een actief, grappig en leerzaam uitje voor diverse doelgroepen. U leert uw teamgenoten eens op een andere manier kennen. Want… is hij/zij wel te vertrouwen?

Alle teams gaan op pad met mobiele telefoon met daarop onze app en spelbenodigdheden voor een strijd in het centrum om punten te scoren! Hoe ver gaat ieder teamlid om te winnen? Let goed op, want niemand is te vertrouwen… De rat zal er alles aan doen om niet ontmaskerd te worden, terwijl andere spelers zich misschien verdacht maken om teamgenoten op het verkeerde been te zetten.

De activiteit ‘Wie is de Rat?’ duurt 2 tot 2,5 uur. 

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant