Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN

Weerwolvenspel: €24,50
Bestaat uit activiteit en een drankje naar keuze*

Weerwolf Diner: €54,50 p.p.
Bestaat uit activiteit, diner geserveerd in vijf rondes en twee drankjes naar keuze*

Weerwolf Lunch: €37,- p.p.
Bestaat uit activiteit, lunch geserveerd in drie rondes, koffie/thee en onbeperkt melk en jus d’orange

Weerwolf Borrel: €43,50 p.p.
Bestaat uit activiteit, drie rondes warme/koude hapjes en vijf drankjes naar keuze*

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

WEERWOLF DINER
Tijdens een heerlijk diner kruipt u in de huid van weerwolven en andere mysterieuze personages. U gaat het elkaar heel moeilijk maken… Wie ontdekt er wie de weerwolven in het gezelschap zijn en kunnen hierdoor tactisch spelen? Wie is er nog te vertrouwen? Wordt er misschien ergens gesaboteerd? Wie eindigt er op de brandstapel?

WEERWOLF LUNCH
Ook op klaarlichte dag kan het een spannende lunch worden. In diverse rondes wordt de lunch geserveerd, afwisselend met de spelelementen. Erg leuk als bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.

WEERWOLF BORREL
Speel nu het Weerwolf Spel tijdens een gezellige en verrassende borrel. Vijf drankjes en drie rondes met hapjes zitten bij de prijs in. Het Weerwolf Spel bij Achterhoek Experience staat garant voor een gezellige avond met mysterieuze momenten.

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant