Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– Activiteit in het centrum van Doetinchem met een drankje naar keuze*: €24,50 p.p.
– Creatieve workshop of voetbalquiz met een drankje naar keuze*: €24,50 p.p.
– High Wine of High Beer, diner met bijpassende wijnen of biertjes: €32,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Totaal vrijgezellenfeest dagprogramma: v.a. €75,- p.p.

Complete feestavond met 4x rondgang hapjes en drankarrangement: €27,50 p.p. (4 uur)

Totaal vrijgezellenfeest met compleet dagprogramma en feestavond (van 14.00 tot 00.00 uur): €100,- p.p.

Informatie

Voor zowel mannen als vrouwen biedt Achterhoek Experience een compleet verzorgde vrijgezellendag, geheel op maat en aangepast aan uw wensen.

De dag start met een activiteit in het centrum van Doetinchem, zoals ‘Sex and the City’ of ‘The Hangover Game’, waarbij de meest vreemde opdrachten moeten worden uitgevoerd. De toekomstige bruid of bruidegom kan daarbij flink worden aangepakt (dit alles uiteraard in overleg met de organisatie).

Nadat er punten gescoord zijn in de stad en de magen weer gevuld zijn met een heerlijke lunch, is het tijd voor een creatief momentje. Zet de bruid(egom) eens flink in het zonnetje tijdens een creatieve workshop, voor de mannen hebben we een leuke voetbal- of pubquiz in de aanbieding.

Vervolgens wordt het tijd voor wat lekkers! Voor de dames is er een High Wine met lekkere wijnen en heerlijk bijpassende hapjes. Voor de mannen kan er gekozen worden voor een High Beer met lekkernijen. Beiden worden aangevuld tot een volledige maaltijd, om zo de dag helemaal compleet te maken.

Uiteraard zijn er wat betreft hapjes en drankjes tussendoor ook allerlei mogelijkheden. U kunt uw vrijgezellendag geheel naar uw eigen wens inrichten, zodat uw groep een onvergetelijke dag beleeft.

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant