Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN

PRIJZEN

– Passende activiteit in het centrum van Doetinchem
Vanaf 10 personen – €26,50 p.p.
– E-chopper, suppen, kano- of sloepvaren, prijzen
Vanaf 2 personen voor – vanaf € 17,50 p.p.

GEZELLIG EN ONBEZORGD SAMEN DINEREN

– “Wat de boer niet kent” een compleet tweegangendiner excl drankjes: €28,50 p.p.
Aan te vullen met een voor- (+ € 8,50 p.p.) en/of nagerecht (+ € 9,50 p.p.).
– “Blokje wijn, stokje kaas” een high wine diner incl drankjes*: €59,50 p.p.
– “MaMa waar is mijn pils” een high beer diner incl drankjes*: €59,50 p.p.
– “Trekzak van tante Toos” een high tea met onbeperkt koffie en thee: €28,50 p.p.

Informatie

Voor zowel mannen als vrouwen biedt Achterhoek Experience een compleet verzorgde vrijgezellendag, geheel op maat en aangepast aan uw wensen.

De dag start met een activiteit in het centrum van Doetinchem, zoals ‘Sex and the City’ of ‘The Hangover Game’, waarbij de meest vreemde opdrachten moeten worden uitgevoerd. De toekomstige bruid of bruidegom kan daarbij flink worden aangepakt (dit alles uiteraard in overleg met de organisatie).

Nadat er punten gescoord zijn in de stad en de magen weer gevuld zijn met een heerlijke lunch, is het tijd voor een creatief momentje. Zet de bruid(egom) eens flink in het zonnetje tijdens een creatieve workshop, voor de mannen hebben we een leuke pubquiz of stoere activiteit in de aanbieding.

Vervolgens wordt het tijd voor wat lekkers! Voor de dames is er een High Wine met lekkere wijnen en heerlijk bijpassende hapjes. Voor de mannen kan er gekozen worden voor een High Beer met lekkernijen. Beiden worden aangevuld tot een volledige maaltijd, om zo de dag helemaal compleet te maken.

Uiteraard zijn er wat betreft hapjes en drankjes tussendoor ook allerlei mogelijkheden. U kunt uw vrijgezellendag geheel naar uw eigen wens inrichten, zodat uw groep een onvergetelijke dag beleeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant