Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– Titanenstrijd met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– Titanenstrijd met koffie en gebak: €34,- p.p.
– Titanenstrijd met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– Titanenstrijd met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze: €59,50,- p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Het woord Titanenstrijd komt uit de Griekse mythologie. Het gaat om een strijd tussen de sterkste partijen! Dat bent u vandaag. Er zal een spannende race ontstaan binnen uw gezelschap.

De groep wordt verdeeld en er worden 12 verschillende rondes gespeeld. De meest gekke opdrachten, quizvragen en uitdagende spellen komen aan bod tijdens deze activiteit. Omdat u als team samenwerkt, zal iedereen zijn/haar kwaliteiten goed kunnen benutten.

Iedere ronde zijn er nieuwe kansen om te winnen, maar vooral samenwerking zal leiden tot een geslaagde en vooral hilarische middag/avond! De activiteit duurt ongeveer 3 uur met een pauze middenin. Kies ervoor om de activiteit te combineren met een borrel of een diner bij Stadscafé Simons.

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant