Prijzen en aantal personen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJS
The Hangover Game €26,50 p.p.

ARRANGEMENT
Maak jullie beleving compleet door deze activiteit te combineren met een heerlijke lunch op het terras van MaMa’s.
Of ga voor een smakelijk diner in het schip, bestaande uit allerlei verschillende streetfoodgerechten.
Liever koffie en gebak, of gezellig borrelen? Ook dit is uiteraard mogelijk!

Laat ons een mooi arrangement voor jullie samenstellen.

GROTE GROEPEN
Bestaat jullie groep uit meer dan 40 personen, neem dan even contact met ons op zodat wij voor jullie een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Informatie

Oei… Te veel gedronken gisteravond, uw geheugen laat u in de steek, wat is er toch allemaal gebeurd?

The Hangover Game is een hilarisch spel in het centrum van Doetinchem waarbij verschillende opdrachten worden uitgevoerd aan de hand van onder andere foto’s. Met uw team probeert u erachter te komen wat er is voorgevallen, zodat u de schade kan herstellen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want er ontbreken nog enkele foto’s… Zorg dat de foto’s compleet zijn en dat u aan het eind van de dag het mysterie heeft opgelost!

The Hangover Game is een uitermate geschikte activiteit voor een vrijgezellendag of personeelsfeestje. Aansluitend een borrel met diner bij MaMa’s aan het water? Alles is mogelijk in combinatie met deze hilarische activiteit.

De activiteit ‘The Hangover Game’ duurt 2 tot 2,5 uur. 

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant