Prijzen en aantal personen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– The Hangover Game met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– The Hangover Game met koffie en gebak: €34,- p.p.
– The Hangover Game met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– The Hangover Game met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: € 59,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Oei… Te veel gedronken gisteravond, uw geheugen laat u in de steek, wat is er toch allemaal gebeurd?

The Hangover Game is een hilarisch spel in het centrum van Doetinchem waarbij verschillende opdrachten worden uitgevoerd aan de hand van onder andere foto’s. Met uw team probeert u erachter te komen wat er is voorgevallen, zodat u de schade kan herstellen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want er ontbreken nog enkele foto’s… Zorg dat de foto’s compleet zijn en dat u aan het eind van de dag het mysterie heeft opgelost!

The Hangover Game is een uitermate geschikte activiteit voor een vrijgezellendag of personeelsfeestje. Aansluitend een borrel met diner bij MaMa’s aan het water? Alles is mogelijk in combinatie met deze hilarische activiteit.

De activiteit ‘The Hangover Game’ duurt 2 tot 2,5 uur. 

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant