Prijzen en aantal personen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– The Game met een drankje naar keuze*: €15,50 p.p.
– The Game met koffie en gebak: €20,50 p.p.
– The Game met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €19,- p.p.
– The Game met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: €38,- p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

The Game is een hilarisch spel waarbij teams in rondes bepaalde voorwerpen moeten omschrijven en uitbeelden. Het draait allemaal om creativiteit, lef en last but not least… tijd! Binnen één minuut moet elk teamlid de opdrachten uitvoeren. Zo snel mogelijk en zo veel mogelijk. Wie kan de druk aan en welk team behaald de hoogste score?

The Game staat garant voor een geslaagd spel tijdens een leuke avond! Het spel is goed te combineren met een diner van tevoren om een beetje ‘warm te draaien’. Naderhand is een gezellige borrel een aanrader, omdat er nog veel adrenaline door het lichaam stroomt…

Graag maken we een avond op maat, speciaal voor uw groep.

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant