Prijzen en aantal personen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– The Almost Impossible Gameshow met een drankje naar keuze*: €24,50 p.p.
– The Almost Impossible Gameshow met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €28,- p.p.
– The Almost Impossible Gameshow met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: €47,- p.p.
– The Almost Impossible Gameshow met bittergarnituur en all-in drankarrangement: €42,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Een gezellig avondje uit waarbij de gekste spelletjes worden gespeeld terwijl er gefeest en geborreld wordt? The Almost Impossible Gameshow is dé activiteit die perfect te combineren is met een feestavond. Geen kringactiviteit of ‘saaie’ quizvragen, maar hilarische spelletjes en gezellige muziek.

The Almost Impossible Game is het meest gekke en hilarische uitje, waarbij er in teams (goud, zilver en zwart/wit) wordt gestreden voor de overwinning, door middel van de meest komische en absurde spelletjes! Hoe makkelijk de opdracht lijkt, zo moeilijk is deze. Niet iedereen is namelijk gemaakt om geblindeerd te limbodansen, met een bokshandschoen een balletje in uw eigen gezicht te smashen, thee te zetten met een hangend theezakje tussen uw benen of gemept te worden door uw tegenstander op de maat van de muziek. Dat zult u ervaren…

Iedereen krijgt de kans om in een zo kort mogelijke tijd te slagen voor de verschillende spellen. Welk team is het snelst en behaald de meeste punten? Dit alles terwijl de muziek steeds harder gaat en de spelletjes steeds moeilijker worden…

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant