Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 2 personen

PRIJS
Suppen 2 uur: €20,- p.p.

Informatie

Een sportieve dag op het water en een fijne surf vibe, gewoon in het centrum van Doetinchem! Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment. Ontspanning en inspanning, de perfecte combinatie om samen met je vrienden, familie of collega’s optimaal te genieten van de omgeving van Doetinchem. En dit alles doe je heerlijk vanaf het water, de Oude IJssel.

Mocht u er een complete dag van willen maken, dan organiseren wij graag een programma op maat voor u. Bijvoorbeeld een drankje of lekkere picknick op de Bleek. Of misschien wilt u afsluiten met een heerlijk diner of lekkere borrel. Graag denken wij met u mee!

Deel deze activiteit met uw vriendinnen!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant