Sloep- & VIP-boot verhuur

De prijs voor het huren van een sloep of VIP-boot hangt af van de beschikbaarheid, het tijdvak en het aantal personen. Om deze reden zijn de prijzen enkel op aanvraag.

Omdat wij samenwerken met MaMa’s is het ook mogelijk om op de sloep/VIP-boot gebruik te maken van een ontbijtje, een lunch, een borrel of een diner. Ga met jullie sloep door de drijf-thru van het Schip Deborah om jullie eten op te halen.

Sloeprally (3 uur)
Op zoek naar een leuk uitje met je vriendengroep, collega’s of familie? Dan is de sloeprally misschien wat voor jullie. Ga tijdens de vaart op zoek naar verschillende aanwijzingen, foto’s en opdrachten en zorg er voor dat je groep als eerste met het juiste antwoord op de begin-locatie arriveert. Durven jullie de strijd aan?
Te boeken vanaf 10 personen

De prijs voor een sloeprally is € 19,50 p.p. excl. de kosten van de sloep

Informatie

De sloepverhuur is een unieke manier om te genieten op de Oude-IJssel. U kunt sloep varen combineren met een ontbijt, lunch, borrel of diner.

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant