Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJS
Sex and the City €26,50 p.p.

ARRANGEMENT
Maak jullie beleving compleet door deze activiteit te combineren met een heerlijke lunch op het terras van MaMa’s.
Of ga voor een smakelijk diner in het schip, bestaande uit allerlei verschillende streetfoodgerechten.
Liever koffie en gebak, of gezellig borrelen? Ook dit is uiteraard mogelijk!

Laat ons een mooi arrangement voor jullie samenstellen.

GROTE GROEPEN
Bestaat jullie groep uit meer dan 40 personen, neem dan even contact met ons op zodat wij voor jullie een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Informatie

Na een heerlijk welkomstdrankje, gaat u als teams op pad in ‘the City’ Doetinchem! U maakt de straten onveilig door allerlei gekke opdrachten uit te voeren met behulp van onze app. Er zal veel gelachen worden, maar ondertussen is het een competitieve strijd om als winnaar te eindigen! Dat betekent dat u uw vriendinnen zult moeten overtreffen door het vinden van het beste bewijsmateriaal…

Deze activiteit is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten en kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een afsluitende High Wine, luxe lunch of viergangendiner!

De activiteit ‘Sex and the City’ duurt 2 tot 2,5 uur. 

Deel deze activiteit met uw vriendinnen!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant