Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN

– Sex and the City met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– Sex and the City met koffie en gebak: €34,- p.p.
– Sex and the City met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– Sex and the City met een tweegangendiner en 1 drankje naar keuze*: €59,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Na een stijlvol welkomstdrankje, gaat u als teams op pad in ‘the City’ Doetinchem! U maakt de straten onveilig door allerlei gekke opdrachten uit te voeren met een fotocamera. Er zal veel gelachen worden, maar ondertussen is het een competitieve strijd om als winnaar te eindigen! Dat betekent dat u uw vriendinnen zult moeten overtreffen door het vinden van het beste bewijsmateriaal…

Deze activiteit is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten en kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een afsluitende High Wine, Cocktail Workshop of viergangendiner!

De activiteit ‘Sex and the City’ duurt 2 tot 2,5 uur. 

Deel deze activiteit met uw vriendinnen!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant