Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 8 personen

PRIJZEN
– Porselein schilderen met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– Porselein schilderen met koffie en gebak: €31,50 p.p.
– Porselein schilderen met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– Porselein schilderen met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: €49,- p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Wilt u eens iets bijzonders op tafel? Beschilder dan servies tijdens een workshop porselein schilderen. Klinkt misschien tuttig, maar dat is het zeker niet! En bent u niet in het bezit van creatieve genen dan geeft dat niets, want iedereen kan het.

Gedurende de middag maakt iedereen aan de hand van verschillende hippe voorbeelden een afbeelding op bijvoorbeeld een mok, kom, bord of serveerschaal. Wij leveren de materialen en voorbeelden van afbeeldingen. U mag natuurlijk ook zelf een voorbeeld meenemen. Aan het eind van de workshop neemt u het bijzondere, zelfgemaakte serviesgoed mee naar huis.

Het is ook mogelijk om tijdens een vrijgezellenfeestje een gebakset of servies te beschilderen voor de aanstaande bruid en bruidegom. Met z’n allen beschildert u dan het servies in de kleuren/motieven naar keuze van de bruid. Na afloop zorgen wij dat het servies als cadeau kan worden gegeven op de grote dag.

Wilt u er graag een complete dag van maken? Bij Achterhoek Experience bent u daarvoor zeker aan het juiste adres! Deze creatieve activiteit kan namelijk gecombineerd worden met bijvoorbeeld een High Tea of een High Wine… Ook kunt u kiezen voor een uitgebreid diner of een heerlijke lunch.

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant