Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 8 personen

PRIJZEN
– Pop Art Schilderen met een drankje naar keuze*: €23,50 p.p.
– Pop Art Schilderen met koffie en gebak: €28,50 p.p.
– Pop Art Schilderen met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €27,- p.p.
– Pop Art Schilderen met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: € 46,- p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Een verrassende, creatieve activiteit voor groepen, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten. Iedereen maakt een persoonlijk kunstwerk op een canvasdoek, eventueel naar aanleiding van een vooraf aangeleverde foto. Onze begeleider zal er met deskundig advies voor zorgen dat er bij iedereen een mooi resultaat in Pop Art stijl tot stand komt. Ja, dus ook bij degenen die van huis uit niet zo creatief zijn! Erg leuk om weg te geven of thuis aan de muur te hangen, vooral als het om uw eigen gezicht of het gezicht van een bekende gaat. En mannen, wees niet bang, ook voor jullie is deze activiteit heel geschikt!

Enthousiast geworden? Boek deze activiteit nu! Wilt u er graag een complete dag van maken, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, een bedrijfsuitje of een familiemiddag? Denk aan een combinatie met een actieve activiteit zoals kanoën of steppen, een stadsspel met de meest gekke opdrachtjes of een hilarische quiz om iedereen zich even helemaal te laten uitleven. Daarnaast zijn er verschillende opties voor lunch, diner of juist eens iets anders, zoals een High Tea of een High Wine met heerlijke hapjes. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant