Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– Pirates of the Caribbean met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– Pirates of the Caribbean met koffie en gebak: €34,- p.p.
– Pirates of the Caribbean met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– Pirates of the Caribbean met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: €59,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Kruip in de huid van Jack Sparrow en ga samen met uw team de ultieme strijd aan! Met behulp van onze app gaat u in het centrum van Doetinchem op zoek naar de schat. Tijdens deze zoektocht zult u samen met uw team allerlei opdrachten moeten uitvoeren. Welk team vindt als eerste de schat?

Dit originele groepsspel is ook erg geschikt als bedrijfsuitje, want plezier hebben en samenwerken staan voorop! Om de dag compleet te maken kunt u kiezen voor een aansluitende borrel of een compleet diner. Wij denken graag met u mee!

De activiteit ‘Pirates of the Caribbean’ duurt ongeveer 2,5 uur. 

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant