Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN:
Vanaf 12 personen

PRIJS
Party & Show €26,50 p.p.

ARRANGEMENT
Maak jullie beleving compleet door deze activiteit te combineren met een heerlijke lunch op het terras van MaMa’s.
Of ga voor een smakelijk diner in het schip, bestaande uit allerlei verschillende streetfoodgerechten.
Liever koffie en gebak, of gezellig borrelen? Ook dit is uiteraard mogelijk!

Laat ons een mooi arrangement voor jullie samenstellen.

GROTE GROEPEN
Bestaat jullie groep uit meer dan 40 personen, neem dan even contact met ons op zodat wij voor jullie een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Informatie

Uitbeelden op een podium, tekenen zonder te kijken, vormgeven, magische opdrachten binnen het team (de verwijntruc en de verwisseltruc), liedjes neuriën, songteksten raden, poppenkast scènes en nog veel meer hilarische situaties zullen er ontstaan!

Met uw team probeert u zo veel mogelijk punten te behalen en hier is lef voor nodig. Kortom: een leuk en gezellig spel voor iedereen.

Tip: boek deze activiteit bij slecht weer en combineer met een gezellige borrel naderhand. Er moet vaak nog heel wat nagelachen worden na deze activiteit. Daarom kunnen wij voor u een borrel met een lekker hapje organiseren of er zelfs een compleet verzorgde dag van maken. Ook van tevoren zijn er verschillende mogelijkheden voor diner met de groep, om zo even ‘in te komen’. Wij helpen u graag verder om een programma op maat samen te stellen.

De activiteit ‘Party & Show’ duurt 2 tot 2,5 uur. 

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant