Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– Moorddiner: €69,50 p.p.
Bestaat uit activiteit, diner geserveerd in drie rondes excl. dranken

– Moordlunch: €55,- p.p.
Bestaat uit activiteit, lunch geserveerd in drie rondes excl. dranken

– Moordborrel: €52,50 p.p.
Bestaat uit activiteit, drie rondes warme/koude hapjes excl. dranken

* Keuze uit fris, tapbier en huiswijn

Informatie

MOORDDINER
In het Amphion Theater speelt op een avond de nieuwste show. Na de pauze gaat het doek open en daar ligt plotseling het levenloze lichaam van niemand minder dan Chantal Janzen! Ze is vermoord! Maar door wie? Waarmee is ze om het leven gebracht en hoe is ze in het Amphion Theater terecht gekomen? De politie zit met de handen in het haar en roept de hulp in van gespecialiseerde teams. Tijdens een heerlijk diner wordt uw groep verdeeld en in verschillende rondes krijgt u steeds meer aanwijzingen. Als echte detectives probeert u de moordzaak op te lossen. Wie van u is de echte Sherlock Holmes en lost de moord op?

Deze activiteit is een dinerspel, een avondvullend spel waarbij u gedurende de activiteit aanwijzingen kunt verdienen om de moordzaak op te lossen. In diverse rondes worden er gerechten op tafel gezet en tussen alle rondes door worden de spellen uitgevoerd.

MOORDLUNCH
Het moorddiner is één van onze populairste activiteiten en daarom nu ook als lunchvariant te boeken. ’s Middags gaat u met z’n allen aan de slag om de dader, het moordwapen en de moordlocatie te achterhalen.

MOORDBORREL
Het moordspel is ook beschikbaar in combinatie met een lekkere borrel en wat borrelhapjes. Een volledig verzorgde avond met een activiteit die garant staat voor veel gezelligheid, samenwerking en teambuilding.

Let op! Het is een leuke maar serieuze activiteit, waar iedereen bij betrokken wordt en zijn/haar kwaliteiten kan laten zien. Er moet tijdens het moorddiner echt gepuzzeld worden om er samen achter te komen wat er de bewuste avond van de moord precies gebeurd is!

Een Moorddiner duurt incl. het eten 3 tot 3,5 uur. 

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant