Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
max 2 personen

PRIJZEN
€ 20,- voor 2 personen, inclusief 2 warme dranken naar keuze

Informatie

Kraak de code Doetinchem! 

Boek nu het coronaproof-uitje van deze lockdown! Deze activiteit vindt plaats in het centrum van Doetinchem en is op elke dag van de week te boeken voor maximaal 2 personen. In de binnenstad van Doetinchem gaat u op zoek naar foto’s, moeten er vragen beantwoordt worden en probeert u de puzzels en raadsels op te lossen. Al deze elementen samen zorgen ervoor dat u de code kunt kraken.

Een actief spel waarbij u de hersenen flink gaat laten kraken, maar u tegelijkertijd ook geniet van de prachtige binnenstad van Doetinchem. Na afloop van de activiteit staat er een heerlijke warme drank naar keuze voor u klaar bij MaMa’s aan het water.

Prijs:
€ 20,- voor 2 personen

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant