Aantal personen, prijzen en tijden

AANTAL PERSONEN
Vanaf 8 personen

PRIJZEN KANOTOCHTEN
– Doetinchem – Laag Keppel: €17,- p.p.
– Doetinchem – Gaanderen: €17,- p.p.
– Doetinchem – Terborg: €19,-
– Laag Keppel – Doesburg: €22,-

PRIJZEN STEPTOCHTEN
– Doetinchem – Laag Keppel: €14,- p.p.
– Doetinchem – Gaanderen: €14,- p.p.
– Doetinchem – Terborg: €17,-
– Laag Keppel – Doesburg: €19,-

PRIJZEN KANO- EN STEPTOCHTEN
– Doetinchem – Laag Keppel: €22,50 p.p.
– Doetinchem – Gaanderen: €22,50 p.p.

TIJDEN KANO- EN/OF STEPTOCHTEN:
Dagelijks om 11:00 of 13:30 uur

Informatie

KANOTOCHTEN
Wilt u de omgeving van Doetinchem ontdekken vanaf het water, huur dan eens een kano! U start op de Bleek in Doetinchem, waar u een gedegen uitleg krijgt. Vervolgens stapt u in de kano en geniet u van de rust van het water. Vanaf 8 personen kunt u een kanotocht boeken waarbij u van Doetinchem kanoot richting Laag-Keppel, Gaanderen, Terborg of Doesburg. Bij deze tochten vaart u dus één kant op en keert u niet terug naar de Bleek. Het is ook mogelijk om juist te starten in Laag-Keppel of Gaanderen en in Doetinchem te eindigen. Wij zorgen indien gewenst voor het vervoeren van één chauffeur naar het beginpunt (deze chauffeur kan dan de anderen ophalen).

STEPTOCHTEN
Achterhoek Experience heeft steps speciaal voor volwassenen, zogenaamde Kick Bikes. Steppen is een leuke en gezonde sport en doordat u met ongeveer 15 kilometer per uur over fiets- en wandelpaden stept, kunt u volop van de omgeving genieten. Achterhoek Experience biedt verschillende steproutes aan waar u zelf tussen kunt kiezen. Denk aan de prachtige bosroute, de route langs de Oude IJssel of een stadse tocht door Doetinchem.

KANO- EN STEPTOCHTEN
Wilt u een compleet dagje uit met uw gezelschap? Achterhoek Experience biedt actieve kano-/steptochten aan voor een complete actieve dag met z’n allen. U gaat per kano naar Laag-Keppel of Gaanderen en keert terug per step via een mooie route door het bos. Zwemvesten en waterdichte tonnen zijn gratis beschikbaar. Kies uit één van onze kano-/steptochten en sluit af met een drankje of diner.

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant