Aantal personen, prijzen en tijden

AANTAL PERSONEN
Vanaf 2 personen

PRIJZEN VRIJE KANOHUUR*
– 3 uur kanohuur €17,50 p.p.
– 8 uur kanohuur €21,50 p.p.

PRIJZEN VRIJE STEPHUUR
– 3 uur stephuur €15,- p.p.
– 8 uur stephuur €19,50 p.p.

TIJDEN VRIJE KANO-/STEPHUUR
– Doorgaans vrijdag, zaterdag en zondag om 11:00 en 14:00 uur
– In schoolvakanties ook doordeweeks om 11:00 en 14:00 uur

Gelieve bij de reservering aangeven of jullie om 11.00 uur of om 14.00 uur willen starten.
Zijn jullie met een grote groep dan is een andere dag ook mogelijk. Neem dan even contact met ons op.

PRIJZEN KANO- EN STEPTOCHTEN
vanaf 12 personen

– Doetinchem – Laag Keppel: vanaf €22,50 p.p.
– Doetinchem – Gaanderen: vanaf €22,50 p.p.

PRIJZEN PUZZELTOCHT PER STEP
– Fotopuzzeltocht per step € 26,50 p.p.

PRIJZEN GEPERSONALISEERDE PUZZELTOCHT PER STEP
– Gepersonaliseerde puzzeltocht per step € 30,- p.p.

De minimale leeftijd voor het huren van de kano’s is 16 jaar. Kinderen jonger dan 16 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassenen in een kano.

Informatie

VRIJE KANOHUUR
Wilt u de omgeving van Doetinchem ontdekken vanaf het water, huur dan eens een kano! U start bij MaMa’s in Doetinchem, waar u een gedegen uitleg krijgt. Vervolgens stapt u in de kano en geniet u van de rust van het water. Vanaf 2 personen kunt u een kano huren voor 3 of 8 uur om vervolgens terug te keren bij MaMa’s voor een lekker verfrissend drankje op ons terras.

VRIJE STEPHUUR
Achterhoek Experience heeft steps speciaal voor volwassenen, zogenaamde Kick Bikes. Steppen is een leuke en gezonde sport en doordat u met ongeveer 15 kilometer per uur over fiets- en wandelpaden stept, kunt u volop van de omgeving genieten. Achterhoek Experience biedt vrije stephuur aan vanaf MaMa’s in Doetinchem. Voor 3 of 8 uur kunt u de step huren om vervolgens terug te keren bij MaMa’s voor een lekker verfrissend drankje op ons terras. Let op, onze steps zijn niet elektrisch!

PUZZELTOCHT PER STEP
Maak met de step en met behulp van onze app een puzzeltocht door Doetinchem. Laat ons deze tocht personaliseren door in de app vragen toe te voegen die gaan over jullie bedrijf of gezelschap.

KANO-/STEPTOCHT VANUIT DOETINCHEM
Voor de echte sportievelingen bieden wij ook een combinatie van beiden aan in de vorm van een kano-/steptocht. Vaar met de kano naar Gaanderen of Laag Keppel om vervolgens per step weer terug naar Doetinchem te steppen. De groep wordt hierbij in tweeën gesplitst en zullen elkaar halverwege afwisselen.
Kom na afloop weer op adem met een heerlijk gratis drankje van de MaMa’s aan het water.

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant