Aantal personen, prijzen en tijden

AANTAL PERSONEN
Vanaf 2 personen

PRIJZEN VRIJE KANOHUUR
– 3 uur kanohuur €15,-
– 8 uur kanohuur €19,50

PRIJZEN VRIJE STEPHUUR
– 3 uur stephuur €15,-
– 8 uur stephuur €19,50

TIJDEN VRIJE KANO-/STEPHUUR
– Doorgaans vrijdag, zaterdag en zondag om 11:00 en 13:30 uur
– In schoolvakanties ook op woensdag en donderdag om 11:00 en 13:30 uur

Informatie

VRIJE KANOHUUR
Wilt u de omgeving van Doetinchem ontdekken vanaf het water, huur dan eens een kano! U start op de Bleek in Doetinchem, waar u een gedegen uitleg krijgt. Vervolgens stapt u in de kano en geniet u van de rust van het water. Vanaf 2 personen kunt u een kano huren voor 3 of 8 uur om vervolgens terug te keren op de Bleek.

VRIJE STEPHUUR
Achterhoek Experience heeft steps speciaal voor volwassenen, zogenaamde Kick Bikes. Steppen is een leuke en gezonde sport en doordat u met ongeveer 15 kilometer per uur over fiets- en wandelpaden stept, kunt u volop van de omgeving genieten. Achterhoek Experience biedt vrije stephuur vanaf de Bleek in Doetinchem aan. Voor 3 of 8 uur kunt u de step huren om vervolgens terug te keren op de Bleek.

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant