Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJS
Ik hou van Holland €26,50 p.p.

ARRANGEMENT
Maak jullie beleving compleet door deze activiteit te combineren met een heerlijke lunch op het terras van MaMa’s.
Of ga voor een smakelijk diner in het schip, bestaande uit allerlei verschillende streetfoodgerechten.
Liever koffie en gebak, of gezellig borrelen? Ook dit is uiteraard mogelijk!

Laat ons een mooi arrangement voor jullie samenstellen.

GROTE GROEPEN
Bestaat jullie groep uit meer dan 40 personen, neem dan even contact met ons op zodat wij voor jullie een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Informatie

IK HOU VAN HOLLAND DINER
Gebaseerd op het populaire televisieprogramma ‘Ik hou van Holland’ kunt u nu zelf aan het spel deelnemen! Tijdens een heerlijk diner komen in verschillende rondes allerlei spelcategorieën voorbij. Dit concept staat garant voor een gezellige en afwisselende avond. Er wordt onder andere getest op kennis, creativiteit en improvisatievermogen, dus iedereen kan z’n ei kwijt! U wordt in teams verdeeld en u zult, tussen de twee gerechten door, fanatiek om de eer strijden.

IK HOU VAN HOLLAND LUNCH
Ik hou van Holland kan ook ’s middags gespeeld worden tijdens de lunch. In twee rondes wordt de lunch geserveerd, afwisselend met de spelelementen. Erg leuk als bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.

IK HOU VAN HOLLAND BORREL
Al plannen tijdens lunch of diner? Kies dan nu voor de Ik hou van Holland variant met borrel.

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant