Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– Ik hou van Holland inclusief een drankje naar keuze* €26,50

– Ik hou van Holland Diner: €59,50 p.p.
Bestaat uit een tweegangendiner en een drankje naar keuze* en aansluitende de activiteit

– Ik hou van Holland Lunch: €45,- p.p.
Bestaat uit lunch geserveerd in 3 rondes en aansluitend de activiteit

– Ik hou van Holland Borrel: €42,50 p.p.
Bestaat uit drie rondes warme/koude hapjes en een drankje naar keuze* en aansluitend de activiteit

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

De spelshow ‘Ik hou van Holland’ duurt 2 tot 2,5 uur. 

Informatie

IK HOU VAN HOLLAND DINER
Gebaseerd op het populaire televisieprogramma ‘Ik hou van Holland’ kunt u nu zelf aan het spel deelnemen! Tijdens een heerlijk diner komen in verschillende rondes allerlei spelcategorieën voorbij. Dit concept staat garant voor een gezellige en afwisselende avond. Er wordt onder andere getest op kennis, creativiteit en improvisatievermogen, dus iedereen kan z’n ei kwijt! U wordt in teams verdeeld en u zult, tussen de twee gerechten door, fanatiek om de eer strijden.

IK HOU VAN HOLLAND LUNCH
Ik hou van Holland kan ook ’s middags gespeeld worden tijdens de lunch. In diverse rondes wordt de lunch geserveerd, afwisselend met de spelelementen. Erg leuk als bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.

IK HOU VAN HOLLAND BORREL
Al plannen tijdens lunch of diner? Kies dan nu voor de Ik hou van Holland variant met borrel. Vijf drankjes en drie rondes met hapjes zitten bij de prijs in. Ik hou van Holland staat garant voor een gezellige avond met hilarische momenten.

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant