Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN

– Hollywood Madness quiz en een drankje naar keuze*: €26,50

– Hollywood Madness Diner: €59,50 p.p.
Bestaat uit activiteit, diner geserveerd in vier rondes en een drankje naar keuze*

– Hollywood Madness Lunch: €45,- p.p.
Bestaat uit activiteit, lunch geserveerd in drie rondes

– Hollywood Madness Borrel: €42,50 p.p.
Bestaat uit activiteit, drie rondes warme/koude hapjes en een drankje naar keuze*

* Keuze uit fris, tapbier en huiswijn

De spelshow ‘Hollywood Madness’ duurt 2 tot 2,5 uur. 

Informatie

HOLLYWOOD MADNESS DINER
Tijdens het diner kruipt u in de huid van echte Hollywood Celebrities. Wie weet het meeste van de film- en muziekwereld? Het gaat hierbij niet alleen om kennis, maar ook om lef en creativiteit. In teams zult u in verschillende rondes tegen elkaar strijden. Schuilt er ergens een celebrity in uw team? Ondertussen wordt er genoten van de smakelijkste gerechten. Dit maakt de avond afwisselend en gezellig. Steel de show en probeer de winst te behalen!

HOLLYWOOD MADNESS LUNCH
Speel Hollywood Madness nu als echte celebrity tijdens een heerlijke lunch. De spellen worden afgewisseld met een lunch die in verschillende rondes wordt geserveerd.

HOLLYWOOD MADNESS BORREL
Tip: deze activiteit is ook heel geschikt als vrijgezellenfeest. De avond wordt geheel verzorgd, dus u hoeft alleen maar te genieten! Drie rondes bittergarnituur en drie drankjes zitten bij de prijs inbegrepen.

Deel deze activiteit met uw vriendinnen!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant