Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 2 personen

PRIJZEN
– High Tea met thee: €28,50 p.p.
– High Tea met glaasje prosecco en thee: €31,50 p.p.

Informatie

Onder het genot van een pot thee kunt u genieten van de heerlijke hartige en zoete hapjes van MaMa’s aan het water. Een rijk gevulde tafel vol met lekkernijen. Heerlijk als moment van ontspanning om samen met vrienden, familie of collega’s bij te kletsen en u ondertussen te laten verwennen. Maak de dag compleet door de High Tea te combineren met een activiteit.

Natuurlijk kunnen we bij de samenstelling van de High Tea rekening houden met uw wensen. Zo kan een heerlijk glas prosecco uw High Tea compleet maken.

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant