Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 8 personen

PRIJZEN
– Groepsschilderen met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– Groepsschilderen met koffie en gebak: €31,50 p.p.
– Groepsschilderen met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– Groepsschilderen met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: € 49,- p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Wilt u eens iets bijzonders aan de muur? Beschilder dan samen met uw vriendinnen, familie of collega’s een doek tijdens een workshop groepsschilderen. Klinkt misschien tuttig, maar dat is het zeker niet! En bent u niet in het bezit van creatieve genen dan geeft dat niets, want iedereen kan het.

Gedurende de middag maakt u samen met uw groep een schilderij. Wij leveren de materialen en aan het eind van de workshop neemt u het bijzondere, zelfgemaakte doek mee.

Het is ook mogelijk om tijdens een vrijgezellenfeestje een doek te beschilderen voor de aanstaande bruid en bruidegom. Met z’n allen beschildert u dan het doek in de kleuren/motieven naar keuze van de bruid. Na afloop zorgen wij dat het doek als cadeau kan worden gegeven op de grote dag.

Wilt u er graag een complete dag van maken? Bij Achterhoek Experience bent u daarvoor zeker aan het juiste adres! Deze creatieve activiteit kan namelijk gecombineerd worden met bijvoorbeeld een High Tea of een High Wine… Ook kunt u kiezen voor een uitgebreid diner of een heerlijke lunch.

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant