Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– GPS Moord Olde Iessel met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– GPS Moord Olde Iessel met koffie en gebak: €34,- p.p.
– GPS Moord Olde Iessel met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– GPS Moord Olde Iessel met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: €59,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

In het centrum van Doetinchem is een bekende Nederlander dood aangetroffen. De politie gaat uit van moord en zit met haar handen in het haar. Het centrum van de stad wordt vakkundig uitgekamd en daarbij worden diverse aanwijzingen gevonden.

De aanwijzingen leiden naar het moordwapen, maar wie is de dader? En op welke locatie is de moord gepleegd? De commissaris stelt speciale, breed georiënteerde teams samen om met behulp van een app en GPS locaties deze duistere moordzaak op te lossen.

Afsluitend is het leuk om te kiezen voor een borrel of diner, wellicht in de buurt van het gevonden moordwapen… Graag helpen wij u er een compleet verzorgde dag van te maken!

De activiteit ‘GPS Moordspel’ duurt ongeveer 2,5 uur. 

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant