Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJS
Discover Doetinchem €26,50 p.p.

ARRANGEMENT
Maak jullie beleving compleet door deze activiteit te combineren met een heerlijke lunch op het terras van MaMa’s.
Of ga voor een smakelijk diner in het schip, bestaande uit allerlei verschillende streetfoodgerechten.
Liever koffie en gebak, of gezellig borrelen? Ook dit is uiteraard mogelijk!

Laat ons een mooi arrangement voor jullie samenstellen.

GROTE GROEPEN
Bestaat jullie groep uit meer dan 40 personen, neem dan even contact met ons op zodat wij voor jullie een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Informatie

Hoe goed kent u Doetinchem? U zult er snel genoeg achter komen tijdens dit interactieve stadsspel! Door middel van een app zult u op zoek gaan naar de ‘hoogtepunten’ van de stad. Tijdens deze zoektocht moet u verschillende vragen beantwoorden en verrassende opdrachten uitvoeren, om zo het antwoord op de belangrijkste vraag van de dag te vinden…

Het stadsspel Discover Doetinchem kunt u prima combineren met een gezellige borrel of een diner achteraf, zodat de groep kan napraten onder het genot van een drankje of hapje. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden!

De activiteit ‘Discover Doetinchem’ duurt ongeveer 2,5 uur. 

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant