Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– GPS Discover Doetinchem met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– GPS Discover Doetinchem met koffie en gebak: €34,- p.p.
– GPS Discover Doetinchem met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– GPS Discover Doetinchem met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: €59,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Hoe goed kent u Doetinchem? U zult er snel genoeg achter komen tijdens dit interactieve quizspel! Door middel van een GPS zult u op zoek gaan naar de ‘hoogtepunten’ van de stad. Tijdens deze zoektocht moet u verschillende vragen beantwoorden en verrassende opdrachten uitvoeren, om zo het antwoord op de belangrijkste vraag van de dag te vinden…

Het GPS-spel Discover Doetinchem kunt u prima combineren met een gezellige borrel of een diner achteraf, zodat de groep kan napraten onder het genot van een drankje of hapje. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden!

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant