Aantal personen, duur activiteit en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 8 personen

DUUR ACTIVITEIT
– Stadswandeling: 1,5 uur
– Steptocht: 2 uur

PRIJZEN
– Stadswandeling €24,50 p.p.
– Steptocht €26,50 p.p.

Informatie

ACTIEVE FOTOPUZZELTOCHT

Tijdens de Actieve Fotopuzzeltocht duiken alle teams gewapend met mobiel en onze GPS app Doetinchem in. In de stad ontvangen zij de meest uiteenlopende foto/film opdrachten. De gekste foto’s en video’s leveren de meeste punten op: creativiteit speelt een belangrijke rol… Laat ons (kosteloos) het spel personaliseren om je vriendengroep of collega’s nog een beetje beter te leren kennen, en zo nog extra punten te verdienen!

De tocht kan op verschillende manieren worden uitgevoerd:

– Stadswandeling in Doetinchem.
– Steptocht door Doetinchem.

Er zijn talloze mogelijkheden om punten te verdienen. Maar verspeel je kansen niet: samenwerking is een vereiste om punten te scoren! Onze spelbegeleider beoordeelt jullie opdrachten op afstand en kan na afloop ook extra punten geven of afnemen!

Na deze (intensieve) middag is het heerlijk om af te sluiten met een diner bij MaMa’s aan het water waar iedereen weer arriveert. Even uitrusten op het terras in het zonnetje of juist binnen om op te warmen onder het genot van een heerlijk diner. De prijsuitreiking en het terugzien van de foto’s van de andere groepen zorgen voor een gezellige evaluatie.

De actieve fotopuzzeltocht duurt ongeveer 2 uur. 

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant