Prijzen en aantal personen

AANTAL PERSONEN

Vanaf 12 personen

PRIJZEN

– Expeditie Olde Iessel met een drankje naar keuze*: €29,50
– Expeditie Olde Iessel met koffie en gebak: €37,- p.p.
– Expeditie Olde Iessel bittergarnituur en met een drankje naar keuze*: €33,- p.p.
– Expeditie Olde Iessel met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: €62,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Survivallen in combinatie met avontuurlijke proeven? Expeditie Olde Iessel, gebaseerd op het bekende Expeditie Robinson spel van televisie, is een grote strijd tussen team Noord en Zuid. U wordt als team getest op uithoudingsvermogen, logica, behendigheid en teamspirit. Spellen als de evenwichtsbalk, katapult schieten en de grote geheugenproef komen terug.

Probeer met uw team de proeven zo goed mogelijk te doorstaan, win immuniteit en voorkom zo een bezoek aan de eilandraad. Toch een proef verloren? Dan kan de eilandraad punten in mindering brengen…

Voelen jullie je een echte Robinson en durven jullie dit avontuurlijke spel aan?

Tip: combineer deze activiteit met een borrel of diner. Dat heeft u dan wel verdiend!

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant