Prijzen en aantal personen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– Eten, Weten & Wedden met een drankje naar keuze*: €12,50 p.p. (variant zonder diner)
– Eten, Weten & Wedden met twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: €35,- p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Bij deze gezellige activiteit draait het allemaal om schatten en gokken: op jezelf of toch op die ander? Er komen allerlei stellingen aan bod, waarbij iedereen in koppels een schatting in de groep gooit. Vervolgens hakken jullie de knoop door: kiest u voor uw eigen antwoord of vertrouwt u op een ander?

Het leuke aan deze activiteit is dat het niet allemaal draait om kennis, maar ook om gokken op de kennis van anderen. De activiteit duurt een uur en is daardoor perfect te combineren met een heerlijk diner voor uw groep.

Een korte, maar krachtige activiteit om net even iets anders te doen dan anders. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor de arrangementen en combinaties.

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant