Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN

– Escape the Ex met een drankje naar keuze*: €26,50
– Escape the Ex met koffie en gebak: €30,50 p.p.
– Escape the Ex met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– Escape the Ex met een tweegangendiner en een drankje naar keuze*: €59,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Het is zover: u bent ein-de-lijk ten huwelijk gevraagd en heeft ”JA” gezegd! De bruiloft komt steeds dichterbij en alles is goed voorbereid. Tot het moment dat u gezellig met uw vriendinnen zit te borrelen en u uw ex achter u aan krijgt. Hij wil u terug en laat het er niet zomaar bij zitten.

De dreigende berichtjes worden steeds extremer. Het grote probleem is dat u, jaren geleden, stiekem getrouwd bent in Las Vegas. Om te voorkomen dat uw ex de aanstaande bruiloft gaat verpesten, moet u nog van hem zien te scheiden. Samen met uw vriendinnen doet u er alles aan om de scheidingsformulieren te bemachtigen en zo te kiezen voor uw huwelijk in plaats van die opdringerige ex. De scheidingsformulieren zijn alleen niet zomaar beschikbaar. Door middel van allerlei puzzels en opdrachten, stille hints en cryptische aanwijzingen, wordt de route naar de iPad waar de formulieren op staan steeds duidelijker. Als het u lukt om de code binnen twee uur tijd te bemachtigen, dan is de missie geslaagd en zal de bruid eindelijk scheiden van de ex.

Deel deze activiteit met uw vriendinnen!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant