Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– Escape the Angry Boss met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– Escape the Angry Boss met koffie en gebak: €34,- p.p.
– Escape the Angry Boss met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– Escape the Angry Boss met een tweegangendiner en een drankje naar keuze*: €59,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Tijdens een formeel werkoverleg wordt er besproken dat er zeer belangrijke gegevens zijn gelekt! Het is van essentieel belang dat deze gegevens zo snel mogelijk teruggehaald worden, aangezien het zeer schadelijk voor het bedrijf kan zijn. De baas is woedend; hoe heeft dit kunnen gebeuren?!

Lukt het u als team om binnen twee uur tijd de gegevens te bemachtigen? Ingewikkelde puzzels en actieve breinbrekers liggen op uw pad naar de oplossing. Werk als team samen om uw doel te bereiken, want er zijn heel wat ingewikkelde obstakels…

Tip: combineer deze activiteit met koffie en gebak, bittergarnituur en/of een vier-gangendiner bij MaMa’s aan het water.

De activiteit ‘Escape the Angry Boss?’ duurt ongeveer 2,5 uur. 

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant