Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen, max. 21 personen

PRIJZEN

– Escape spel: €36,50

– Escape diner: €69,50 p.p.*
Bestaat uit activiteit, diner geserveerd in drie rondes excl. dranken

– Escape lunch: €55,- p.p.*
Bestaat uit activiteit, lunch geserveerd in twee rondes excl. dranken

– Escape borrel: €52,50 p.p.*
Bestaat uit activiteit, drie rondes warme/koude hapjes excl. dranken

* Voor het Escape spel werken wij onder andere graag samen met MaMa’s in Doetinchem

Informatie

ESCAPE DINER
Na een duistere ontvoering komt u terecht in een Maffiawereld… Vastgeketend aan objecten of aan elkaar zit u aan de stamtafel van de Maffiabende. Welk team kraakt de codes van de cijfersloten, lost de cryptische hints op en verzamelt sleutels om zo meer informatie te achterhalen? Wie lost de mysterieuze puzzel op en achterhaalt de nodige informatie om de Maffia aan te geven? Wie pleegt HET telefoontje..? Maar let op: niet alles is zoals het lijkt, dus blijf alert en werk samen met uw teamgenoten! Ondertussen wordt er een heerlijk diner geserveerd in verschillende gangen, waarbij u even kunt ontspannen om misschien wel nieuwe ingevingen te krijgen. Een perfecte teambuildingsactiviteit voor groepen die van een uitdaging houden.

ESCAPE LUNCH
De Escape Game is nu ook te boeken als lunch. Terwijl u bezig bent om de raadsels en mysteries te ontrafelen, wordt er in diverse gangen een uitgebreide lunch op tafel gepresenteerd. Ideaal als middagactiviteit.

ESCAPE BORREL
Boek nu een Escape Borrel bij Achterhoek Experience! Terwijl de bediening u voorziet van één drankje en drie rondes lekkere hapjes, bent u bezig met het oplossen van cryptische opdrachten en het ontmaskeren van de Maffiabende na uw mysterieuze ontvoering. De Escape Borrel staat garant voor een gezellige avond met veel fanatisme en teambuilding.

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant