Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 2 personen

PRIJZEN
– 2,5 uur €30,- p.p.
– hele dag €57,50 p.p.

Beschikbare tijdvakken
– 10.00 – 12.30
– 15.00 – 17.30

Arrangementen 

– E-chopper huur 2,5 uur met ontbijt voor onderweg €42,50 p.p.
– E-chopper huur 2,5 uur met lunch voor onderweg €45,50 p.p.
– E-chopper huur 2,5 uur met borrelhapjes voor onderweg €37,50 p.p.

Informatie

Huur een e-chopper bij Achterhoek Experience en ontdek op een unieke manier Doetinchem en omgeving! Een e-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets, met een e-chopper mag je dus op de weg en op het fietspad. Naast dat het een uniek vervoersmiddel is, zit je ontzettend comfortabel en is de e-chopper geruisloos, je kan dus optimaal genieten van de omgeving.

De e-choppers worden verhuurd vanuit het centrum van Doetinchem. Het heeft een bruisend centrum met leuke horeca, historische bezienswaardigheden en afwisselende winkels, maar de omgeving van Doetinchem is net zo mooi. Prachtige natuur afgewisseld met mooie dorpen als Hummelo, Zelhem of Doesburg.

Met een volle accu kan je maximaal 45 km rijden. De e-chopper wordt verhuurd met verschillende routes. Uiteraard ben je zelf ook vrij om een route uit te stippelen. Tip hiervoor is om de app fietsknoop op je telefoon te downloaden.

Voor de e-chopper geldt een minimale leeftijd van 16 jaar en daarbij moet je in het bezit zijn van een (scooter)rijbewijs.
Reserveer nu snel via deze link een E-chopper!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant