Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 2 personen

PRIJZEN
– Max. 3 uur € 39,- p.p.*
– Hele dag € 53,- p.p.*

*Excl. administratiekosten.
* Incl. volledige schade-/diefstalafkoopregeling
* Incl. kosteloos verplaatsen ongeacht de reden

Beschikbare tijdvakken

Ochtend
9:30 –  12:30

Middag
15:00 – 18:00

Hele dag 
9:30 – 17:00 (max. 40 km)

Gelieve bij de reservering aangeven welk dagdeel de voorkeur heeft. Het is ook mogelijk om korter dan 3 uur te touren, de prijs van € 39,- staat vast.

E-chopper Lunchroute

Ga voor een smakelijke E-chopper lunchroute excl. drankjes € 73,- p.p.

Een route van +/- 35 km waarbij u 4 stops maakt bij horecazaken. Bij elke zaak staat een heerlijke versnapering voor u klaar. U start met koffie en gebak, krijgt daarna een soepje geserveerd, geniet dan van een broodje en sluit af met een heerlijk ijsje. 

E-chopper gepersonaliseerde puzzelroute
vanaf 10 personen

Of kies voor een geheel gepersonaliseerde E-chopper puzzeltocht € 59,- p.p.

Een route van +/- 25 km (max. 3 uur) waarbij u met behulp van onze app een route rijdt door de Achterhoek. Onderweg worden er in de app vragen gesteld die gaan over het gezelschap. Deze route wordt dan ook geheel voor u op maat gemaakt! 

Informatie

Huur een e-chopper bij Achterhoek Experience en ontdek op een unieke manier Doetinchem en omgeving! Een e-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets, met een e-chopper mag je dus op de weg en op het fietspad. Naast dat het een uniek vervoersmiddel is, zit je ontzettend comfortabel en is de e-chopper geruisloos, je kan dus optimaal genieten van de omgeving.

De e-choppers worden verhuurd vanuit het centrum van Doetinchem. Het heeft een bruisend centrum met leuke horeca, historische bezienswaardigheden en afwisselende winkels, maar de omgeving van Doetinchem is net zo mooi. Prachtige natuur afgewisseld met mooie dorpen als Hummelo, Zelhem of Doesburg.

Met een volle accu kan je maximaal 45 km rijden. De e-chopper wordt verhuurd met verschillende routes. Uiteraard ben je zelf ook vrij om een route uit te stippelen. Tip hiervoor is om de app fietsknoop op je telefoon te downloaden.

Voor de e-chopper geldt een minimale leeftijd van 16 jaar en daarbij moet je in het bezit zijn van een (scooter)rijbewijs.

Met het gezin op pad

Sinds kort is het mogelijk om een extra persoon achterop de E-chopper mee te nemen. In verband met wetgeving en gewicht is dit alleen mogelijk voor kinderen van 8 t/m 15 jaar. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Nieuwe wet vanaf januari 2023

Vanaf januari 2023 is een ieder die gebruik maakt van de E-chopper verplicht om een helm te dragen, dit geldt zowel voor de bestuurder als de bijrijder. U kunt bij ons kosteloos een helm op maat lenen.

Reserveer nu snel jullie E-choppers via onderstaande link!

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant