Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 8 personen

PRIJZEN
– Decokoe Workshop met een drankje naar keuze*: €24,50 p.p.
– Decokoe Workshop met koffie en gebak: €29,50 p.p.
– Decokoe Workshop met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €28,- p.p.
– Decokoe Workshop met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: €47,- p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Heerlijk samen aan de slag met uw eigen koecreatie, dat is nog eens origineel! Iedereen krijgt een kleine koe en gaat deze vervolgens ‘decopatchen’. Uiteraard kunt u bij deze techniek zelf kiezen uit veel uiteenlopende kleuren en patronen waar u mee werkt, zodat u uw koe helemaal naar uw eigen smaak kunt decoreren. Decopatchen wordt door velen ervaren als een gezellige en rustgevende bezigheid. Lekker met de handen bezig zijn en ondertussen kletsen onder het genot van een drankje.

Deze creatieve workshop kan eventueel (afhankelijk van de boeking) plaatsvinden in de buitenlucht, maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om aan de slag te gaan op één van de locaties in het centrum van Doetinchem die Achterhoek Experience tot haar beschikking heeft.

Mocht u er een complete dag van willen maken, dan organiseren wij graag een programma op maat voor u. Bijvoorbeeld starten met een kopje koffie en gebak, gevolgd door een kanotocht naar de weilanden waar u creatief bezig gaat met z’n allen. Vervolgens een luxe lunch in de buitenlucht of juist een gezellige picknick. Na het creatief bezig zijn, kunt u per step terug naar Doetinchem, waar u afsluit met een heerlijk diner of lekkere borrel. Graag denken wij met u mee!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant