Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– De Slimste Mens(en) met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– De Slimste Mens(en) met koffie en gebak: €34,- p.p.
– De Slimste Mens(en) met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– De Slimste Mens(en) met een tweegangendiner en een drankje naar keuze*: €59,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Ontdek tijdens deze gezellige avond wie van u ‘De Slimste Mensen’ zijn. In vijf verschillende rondes wordt uw kennis op een leuke manier getest. Om niet iedereen voor het blok te zetten, wordt het spel in teams gespeeld. Welk team is het slimst?

In plaats van het verdienen van punten, verdient u tijd. Het team dat als eerst het juiste antwoord geeft, heeft een grotere kans in de finale, waar het allemaal draait om tijd… Spannend, maar erg gezellig!

Het spel is goed te combineren met een diner van tevoren om een beetje ‘warm te draaien’. Naderhand is een gezellige borrel een aanrader, omdat er nog veel adrenaline door het lichaam stroomt… Graag stellen we een avond op maat samen, speciaal voor uw groep.

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant