Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJS
De Slimste Mens(en) €26,50 p.p.

ARRANGEMENT
Maak jullie beleving compleet door deze activiteit te combineren met een heerlijke lunch op het terras van MaMa’s.
Of ga voor een smakelijk diner in het schip, bestaande uit allerlei verschillende streetfoodgerechten.
Liever koffie en gebak, of gezellig borrelen? Ook dit is uiteraard mogelijk!

Laat ons een mooi arrangement voor jullie samenstellen.

GROTE GROEPEN
Bestaat jullie groep uit meer dan 40 personen, neem dan even contact met ons op zodat wij voor jullie een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Informatie

Ontdek tijdens deze gezellige avond wie van u ‘De Slimste Mensen’ zijn. In vijf verschillende rondes wordt uw kennis op een leuke manier getest. Om niet iedereen voor het blok te zetten, wordt het spel in teams gespeeld. Welk team is het slimst?

In plaats van het verdienen van punten, verdient u tijd. Het team dat als eerst het juiste antwoord geeft, heeft een grotere kans in de finale, waar het allemaal draait om tijd… Spannend, maar erg gezellig!

Het spel is goed te combineren met een diner van tevoren om een beetje ‘warm te draaien’. Naderhand is een gezellige borrel een aanrader, omdat er nog veel adrenaline door het lichaam stroomt… Graag stellen we een avond op maat samen, speciaal voor uw groep.

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant