Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJS
Cross the Border €26,50 p.p.

ARRANGEMENT
Maak jullie beleving compleet door deze activiteit te combineren met een heerlijke lunch op het terras van MaMa’s.
Of ga voor een smakelijk diner in het schip, bestaande uit allerlei verschillende streetfoodgerechten.
Liever koffie en gebak, of gezellig borrelen? Ook dit is uiteraard mogelijk!

Laat ons een mooi arrangement voor jullie samenstellen.

GROTE GROEPEN
Bestaat jullie groep uit meer dan 40 personen, neem dan even contact met ons op zodat wij voor jullie een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Informatie

Ga met je team op wereldreis door Doetinchem. Om jullie reis te kunnen bekostigen is het noodzakelijk om onderweg geld te verdienen. Gaan jullie voor veilig en kiezen jullie voor witgeld of laten jullie je verleiden tot louche zaken om snel veel zwartgeld te kunnen verdienen? Ondertussen wordt er bij de douane streng gecontroleerd!

Om alle ervaringen van de middag met elkaar te delen, is het mogelijk om af te sluiten met een uitgebreid diner of een gezellige borrel. Voor damesgroepen is het een aanrader om af te sluiten met een lekkere High Wine. Voor de heren (en dames, natuurlijk) is er ook de mogelijkheid voor een High Beer, compleet met heerlijke bijpassende hapjes.

De activiteit ‘Cross the Border’ duurt 2 tot 2,5 uur.

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant