Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– Cross the Border met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– Cross the Border met koffie en gebak: €34,- p.p.
– Cross the Border met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– Cross the Border met een tweegangendiner en een drankje naar keuze*: €59,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Van uw ‘werkgever’ krijgt u de gekste opdrachten om geld te verdienen in de stad. Er is wit geld, maar ook zwart geld beschikbaar… Ondertussen wordt er bij de douane streng gecontroleerd! Neemt u het risico om snel rijk te worden met zwart geld of bent u liever zeker van uw zaak en bouwt u rustig aan uw salaris op? Als team werkt u samen om de douane te slim af te zijn.

Om alle ervaringen van de middag met elkaar te delen, is het mogelijk om af te sluiten met een uitgebreid diner of een gezellige borrel. Voor damesgroepen is het een aanrader om af te sluiten met een lekkere High Wine. Voor de heren (en dames, naturlijk) is er ook de mogelijkheid voor een High Beer, compleet met heerlijke bijpassende hapjes.

Samen met u vullen wij het complete aanbod in en zullen we er een geslaagde dag van maken.

De activiteit ‘Cross the Border’ duurt 2 tot 2,5 uur.

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant