Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf  6 tot max 12 personen*

PRIJZEN
– Workshop Droogbloemen incl. tafelwater € 38.50 p.p.
– Workshop Droogbloemen met koffie/thee en huisgemaakte plaatcake € 43 p.p.
– Workshop Droogbloemen incl. Marokkaanse high tea € 62 p.p.

DUUR
– Workshop Droogbloemen 2 uur
– Workshop Droogbloemen incl. high tea 3 uur

* Bent u met meer dan 12 personen, dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden. 

Informatie

Droogbloemen zijn super hip! Ze staan prachtig in ieder interieur en je hebt er lang plezier van.

Tijdens deze workshop leer je een bloemenkrans te maken van de mooiste gedroogde bloemen en een metalen ring. Er is een ruime keuze uit gedroogde bloemen, granen, planten, en ander natuurlijk schoon.

Je gaat naar huis met een zelfgemaakte bloemenkrans. Hierdoor kan je thuis genieten van deze prachtige, natuurlijke en groene decoratie. Leuk meegenomen is dat de droogbloemen heel lang mee gaan en het op deze manier super duurzaam is om bloemen in huis te hebben!

Voor deze workshop werken wij samen met NIAH Living & Workshops. Even tijd voor jezelf, weg uit te dagelijkse hectiek.

Enthousiast geworden? Boek deze activiteit nu! Wilt u er graag een complete dag van maken, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, een bedrijfsuitje of een familiemiddag? Denk aan een combinatie met een andere activiteit, zoals een rondje op de E-chopper, een stadsspel met de meest gekke opdrachtjes of een hilarische quiz om iedereen zich even helemaal te laten uitleven. Daarnaast zijn er verschillende opties voor lunch, diner of juist een lekker stukje gebak.

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant