Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJS
City Risk €26,50 p.p.

ARRANGEMENT
Maak jullie beleving compleet door deze activiteit te combineren met een heerlijke lunch op het terras van MaMa’s.
Of ga voor een smakelijk diner in het schip, bestaande uit allerlei verschillende streetfoodgerechten.
Liever koffie en gebak, of gezellig borrelen? Ook dit is uiteraard mogelijk!

Laat ons een mooi arrangement voor jullie samenstellen.

GROTE GROEPEN
Bestaat jullie groep uit meer dan 40 personen, neem dan even contact met ons op zodat wij voor jullie een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Informatie

Geïnspireerd door het bekende spel Risk, gaat u bij deze activiteit gebieden veroveren in het centrum van Doetinchem. Welk team weet het spel zo tactisch mogelijk te spelen en zich zoveel mogelijk straten toe te eigenen?

Er worden allerlei uiteenlopende opdrachten uitgevoerd en er wordt actief naar locaties gezocht zodat u uw grondgebied kan uitbreiden. Ga de strijd met uw vrienden of collega’s aan en win het spel!

Tip: City Risk is erg geschikt als personeelsuitje, omdat samenwerking voorop staat. De activiteit is te combineren met bijvoorbeeld een aansluitend diner of een aansluitende borrel om gezellig na te praten.

De activiteit ‘City Risk’ duurt 2 tot 2,5 uur.

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant