Aantal personen, duur activiteit en prijzen

AANTAL PERSONEN
Van 4 tot 9 personen

DUUR ACTIVITEIT
Ruim 1,5 uur

PRIJZEN
Vaste prijs van € 100,- per spel, ongeacht het aantal deelnemers

Informatie

CITY GAME DOETINCHEM

Tijdens deze City Game duik je met je hele team, gewapend met mobiel en onze GPS app Doetinchem in. In de stad volbrengen jullie de meest uiteenlopende opdrachten. Probeer zoveel mogelijk punten te verdienen om aan het eind van de maand bovenaan onze Ranking te komen en een prijs te winnen.

Er zijn talloze mogelijkheden om punten te verdienen. Maar verspeel je kansen niet: samenwerking is een vereiste om punten te scoren! Is de tijd voorbij, helaas! Jullie spelen dit spel geheel zelfstandig met behulp van de app, er is geen spelbegeleider bij aanwezig.

Na deze gezellige activiteit is het heerlijk om af te sluiten met een diner bij MaMa’s aan het water. Even uitrusten op het terras in het zonnetje of juist binnen om op te warmen onder het genot van een heerlijk diner. Aan het eind van elke maand wordt het team met de meeste punten beloond met een prijs.

City Game duurt ruim 1,5 uur.

LET OP! Bij het boeken moet het deelnemersaantal op 1 blijven staan!

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant