Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 8 personen

PRIJZEN (INCLUSIEF MATERIALEN)
– Babyshower met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– Babyshower met koffie en gebak: €30,50 p.p.
– Babyshower met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– Babyshower met een viergangendiner en een drankje naar keuze*: €59,50- p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Een trend die (gelukkig) uit Amerika is overgewaaid naar Nederland: de babyshower! De zwangere vrouw in de vriendinnengroep wordt een middag in het zonnetje gezet, tijdens het uitvoeren van toepasselijke creatieve activiteiten.

Het is een gezellig moment om met vriendinnen en familie samen te komen en unieke cadeautjes voor de baby op komst te maken. Er worden bijvoorbeeld rompertjes beschilderd, er wordt een kleurrijke mobiel gemaakt en er worden allerlei voorspellingen gedaan over de baby. Leuk voor later!

Uiteraard denken wij graag met u mee over hoe we deze dag helemaal naar wens kunnen invullen, toegespitst op de toekomstige moeder en eventueel gecombineerd met een high tea en/of een aansluitend diner.

Deel deze activiteit met uw vriendinnen!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant