Prijzen en aantal personen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN

– Around the world inclusief een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.

– Around the World Diner: €59,50,- p.p.
Bestaat uit activiteit, diner geserveerd in vier rondes en een drankje naar keuze*

– Around the World Lunch: €45,- p.p.
Bestaat uit activiteit, lunch geserveerd in drie rondes en een drankje naar keuze*

– Around the World Borrel: €42,50 p.p.
Bestaat uit activiteit, drie rondes warme/koude hapjes en een drankje naar keuze*

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

AROUND THE WORLD DINER
Deze wereldse spelquiz gaat diep in op alle landen, volken, culturen en gewoontes die onze wereld rijk is. Tijdens het diner worden er in diverse rondes uitdagende en soms ingewikkelde spellen gespeeld. Welk team weet de meeste opdrachten goed uit te voeren en wie weet er het meest van onze wereld? Strijd tijdens het eten – gezellig – om de eer!

AROUND THE WORLD LUNCH
Speelt u deze activiteit liever in de middag? Dat is ook mogelijk bij Achterhoek Experience. In diverse rondes wordt het spel gespeeld in afwisseling met de lunch die op tafel wordt geserveerd in verschillende gangen.

AROUND THE WORLD BORREL
Het Around the World spel kan nu ook als borrel-variant worden geboekt. In drie rondes worden hapjes geserveerd en de bediening zal tijdens de avond goed voor de drank zorgen.

Deel deze activiteit met uw netwerk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant