Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– Archery Attack met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– Archery Attack met koffie en gebak: €34,- p.p.
– Archery Attack met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €30,- p.p.
– Archery Attack met een viergangendiner en een drankje naar keuze*: €59,50 p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Archery Attack is nieuw in Nederland en een ontzettend leuke en spannende activiteit. Het spel is een mix tussen paintball en boogschieten en wordt gespeeld met echte bogen en speciale pijlen. Een groot voordeel is dat het geen blauwe plekken oplevert door de pijlen die voorzien zijn van een zachte foampunt, maar wel spannend en uitdagend voor alle groepen. Het doel is om met uw team te strijden voor de eerste plaats door de tegenstanders uit te schakelen of alle targets hebt geraakt.

Combineer deze activiteit met een hapje en een drankje als afsluiting van een geslaagde middag. Archery Attack kan ook uitgevoerd worden op uw locatie indien deze hiervoor geschikt is: vraag naar de mogelijkheden. Wij komen graag naar u(w) (bedrijf) toe!

De activiteit ‘Archery Attack’ duurt ongeveer 2 uur.

Deel deze activiteit met uw vrienden!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant