Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 20 personen

PRIJZEN
Alternatieve Triatlon met een drankje naar keuze* en flesje water: €25,- p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Voor de echte sportievelingen is er nu de Alternatieve Triatlon! Onder professionele begeleiding worden drie onderdelen in verschillende disciplines uitgevoerd: creatief hardlopen, kanoën over de Oude IJssel en een mooie tocht steppen op onze ‘Kick Bikes’.

Kortom: heeft u zin om met een groep vrienden of collega’s een middag sportief en actief door te brengen, kies dan voor onze Alternatieve Triatlon.

En hoe heerlijk is het dan om deze inspannende middag af te sluiten met een lekkere ontspannen borrel of een uitgebreide maaltijd? Bij Achterhoek Experience is het in overleg allemaal mogelijk!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant