Activiteiten

Activiteiten
Categorie
Achterhoekse Hap & Stap route
€29,50 p.p.
De Hap & Stap route van Doetinchem. Te boeken vanaf 2 personen. Heerlijke gerechten, mooie route van 7,5 km en een leuke quiz!
Archery Attack
v.a. €26,50 p.p
Archery Attack is nieuw in Nederland! Het is een mix tussen paintball en boogschieten en wordt gespeeld met echte bogen en speciale pijlen.
Around the World
v.a. €26,50 p.p
Deze wereldse spelquiz gaat diep in op alle landen, volken, culturen en gewoontes die onze wereld rijk is. Strijd tijdens het eten - gezellig - om de eer.
Arrangement op maat
Prijs op aanvraag
Tijd voor een teamuitje, buurtfeest of ander jaarlijks jubileum? Laat ons een speciaal arrangement op maat maken dat aansluit bij jullie doelgroep, wensen en budget.
Babyshower
v.a. €26,50 p.p
Een trend die uit Amerika is overgewaaid naar Nederland: de babyshower! De zwangere vrouw in de vriendinnengroep wordt in het zonnetje gezet.
City Game Doetinchem
€ 100,- per groep
Maak een gezellige middag met vrienden compleet met deze City Game door Doetinchem!
City Risk
v.a. €26,50 p.p
Geïnspireerd door het bekende spel Risk, gaat u bij deze activiteit gebieden veroveren in het centrum van Doetinchem. Erg geschikt als personeelsuitje!
Creatieve workshop droogbloemen
v.a. 38,50 p.p.
Een verrassende, creatieve activiteit! Iedereen maakt zijn eigen krans van droogbloemen om dit thuis een mooi plekje te geven!
Cross the Border
v.a. €26,50 p.p
Van uw ‘werkgever’ krijgt u de gekste opdrachten om geld te verdienen in de stad. Er is wit geld, maar ook zwart geld beschikbaar...
De Slimste Mens(en)
v.a. €26,50 p.p
Ontdek tijdens deze gezellige avond wie van u ‘De Slimste Mensen’ zijn. In vijf verschillende rondes wordt uw kennis op een leuke manier getest.
De Wereld Draait Door
v.a. €26,50 p.p
Kunt u net zo goed interviewen als Matthijs van Nieuwkerk? Heeft u genoeg talent om nieuwsitems over bizarre onderwerpen te presenteren?
E-chopper verhuur
v.a. € 27,50 p.p.
Touren op een unieke manier op de E-chopper! Een stoer vervoersmiddel waarbij je op een ontspannende wijze kan genieten van de omgeving.
Escape Game
v.a. €26,50 p.p
Na een duistere ontvoering komt u terecht in een Maffiawereld... Welk team lost de mysterieuze puzzel op en achterhaalt de nodige informatie?
Escape the Angry Boss
v.a. €26,50 p.p
Tijdens een werkoverleg wordt er besproken dat er belangrijke gegevens zijn gelekt! Het is van essentieel belang dat deze gegevens teruggehaald worden...
Escape the City
v.a. €26,50 p.p
Daar zit u dan: al uw hele leven woont u in Doetinchem en nog nooit bent u een stapje verder gegaan. Het is tijd om uw vleugels uit te slaan!
Escape the Ex
v.a. €26,50 p.p
Het is zover: u bent ein-de-lijk ten huwelijk gevraagd en heeft ''JA'' gezegd! De bruiloft komt steeds dichterbij en alles is goed voorbereid. Tot dat...
Expeditie Olde Iessel
v.a. €29,50 p.p
Survivallen in combinatie met avontuurlijke proeven? Expeditie Olde Iessel, gebaseerd op het spel van televisie, is een grote strijd tussen Noord en Zuid.
Actieve Fotopuzzeltocht
v.a. €24,50 p.p
Een actieve middag met hilarische activiteiten tussendoor! Tijdens de tocht krijgen alle teams de meest uiteenlopende foto opdrachten.
GPS Discover Doetinchem
v.a. €26,50 p.p
Hoe goed kent u Doetinchem? U zult er snel genoeg achter komen tijdens dit quizspel! Met een GPS gaat uit op zoek naar de ‘hoogtepunten’ van de stad.
GPS Moord Olde Iessel
v.a. €26,50 p.p
In het centrum van Doetinchem is een bekende politicus dood aangetroffen. Met behulp van een GPS-systeem wordt deze duistere moordzaak opgelost.
GPS Pirates o/t Caribbean
v.a. €26,50 p.p
Kruip in de huid van Jack Sparrow en ga samen met uw team de ultieme strijd aan! Met behulp van GPS-coördinaten gaat u op zoek naar de schat.
“MaMa waar is mijn pils?” – High Beer
v.a. €59,50 p.p
Geniet van vijf heerlijke bieren in de vorm van een High Beer. MaMa's Doetinchem combineert de bieren met heerlijke gerechten om u te verrassen.
Hoppathee – High Tea
v.a. €28,50 p.p
Onder het genot van een pot thee kunt u genieten van de heerlijke hartige en zoete hapjes van MaMa's Doetinchem. Een rijk gevulde tafel vol lekkernijen.
“Blokje wijn, slokje kaas”- High Wine
v.a. €59,50 p.p
Geniet van vijf heerlijke wijnen in de vorm van een High Wine. MaMa's Doetinchem combineert de wijnen met heerlijke gerechten om u te verrassen.
Hollywood Madness
v.a. €26,50 p.p
Wie weet het meeste van de film- en muziekwereld? Schuilt er ergens een celebrity in uw team? In teams zult u in verschillende rondes tegen elkaar strijden.
Ik Hou van Holland
v.a. €26,50 p.p
Gebaseerd op het televisieprogramma ‘Ik hou van Holland’ kunt u nu zelf aan het spel deelnemen! In verschillende rondes komen spellen voorbij.
Kano- en Stephuur
v.a. €17,50 p.p
Wilt u er een dagje tussenuit? Ontdek de omgeving van Doetinchem vanaf het water of vanaf een zogenaamde Kick Bike vanaf de Bleek in Doetinchem!
Klootschieten
v.a. €10 p.p
Dit eeuwenoude spel kan nu ook in Doetinchem gespeeld worden! U strijdt in teams tegen elkaar, waarbij u de route in zo min mogelijk worpen moet af leggen.
Moorddiner
v.a. €26,50 p.p
De politie zit met de handen in het haar en roept de hulp in van gespecialiseerde teams. Als echte detectives probeert u een moordzaak op te lossen.
Party & Show
v.a. €26,50 p.p
Uitbeelden op een podium, tekenen zonder te kijken, magische opdrachten, liedjes neuriën en nog veel meer hilarische situaties!
Pubquiz
v.a. €19,50 p.p
De Pubquiz is een hilarisch spel, waarbij allerlei rondes aan bod komen. Welk team is de koning van (nutteloze) weetjes en (onzinnige) feitjes?
Sex and the City
v.a. €26,50 p.p
Na een stijlvol welkomstdrankje, gaat u op pad in ‘the City’ Doetinchem! U maakt de straten onveilig door gekke opdrachten uit te voeren met een fotocamera.
Sloep- & VIP-boot verhuur
Prijs op aanvraag
Rustig ontbijten of picknicken maar ook uniek lunchen of dineren. Met de sloep- & VIP-boot verhuur kan het allemaal. Ga door de Drive-thru van MaMa's en geniet optimaal op of...
Streetfood 2-gangendiner
v.a. €24,50 p.p
Onder het genot van een lekker drankje kunt u genieten van het heerlijke streetfood van MaMa's Doetinchem. Een tweegangendiner met lekkers 'van de straat'.
SUP verhuur
v.a. €20 p.p
Een sportieve dag op het water en een fijne surf vibe, gewoon in het centrum van Doetinchem! Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment. Ontspanning en inspanning, de...
The Hangover Game
v.a. €26,50 p.p
Oei... Te veel gedronken gisteravond, uw geheugen laat u in de steek, wat is er toch allemaal gebeurd? Probeer erachter te komen wat er is voorgevallen...
Titanenstrijd
v.a. €26,50 p.p
Het woord Titanenstrijd komt uit de Griekse mythologie. Het gaat om een strijd tussen de sterkste partijen! Dat bent u vandaag.
Vrijgezellendag
v.a. 26,50 p.p.
Voor zowel mannen als vrouwen biedt Achterhoek Experience een compleet verzorgde vrijgezellendag, geheel op maat en naar uw wensen.
Wie is de Rat?!
v.a. €26,50 p.p
Een spannend spel gebaseerd op het bekende ‘Wie is de Mol?’ van televisie. Een actief, grappig en leerzaam uitje voor diverse doelgroepen.
Workshop Macramé
v.a. 29,50 p.p.
Maak je eigen plantenhanger, wandkleed, sleutelhanger of onderzetter met deze creatieve workshop!
Ga naar de bovenkant