Activiteiten

Activiteiten
Categorie
Achterhoekse Hap & Stap route
€29,50 p.p.
De Hap & Stap route van Doetinchem. Te boeken vanaf 2 personen. Heerlijke gerechten, mooie route van 7,5 km en een leuke quiz!
Archery Attack
v.a. €26,50 p.p
Archery Attack is nieuw in Nederland! Het is een mix tussen paintball en boogschieten en wordt gespeeld met echte bogen en speciale pijlen.
Arrangement op maat
Prijs op aanvraag
Tijd voor een teamuitje, buurtfeest of ander jaarlijks jubileum? Laat ons een speciaal arrangement op maat maken dat aansluit bij jullie doelgroep, wensen en budget.
Babyshower
v.a. €26,50 p.p
Een trend die uit Amerika is overgewaaid naar Nederland: de babyshower! De zwangere vrouw in de vriendinnengroep wordt in het zonnetje gezet.
City Risk
v.a. €26,50 p.p
Geïnspireerd door het bekende spel Risk, gaat u bij deze activiteit gebieden veroveren in het centrum van Doetinchem. Erg geschikt als personeelsuitje!
Creatieve workshop droogbloemen
v.a. 38,50 p.p.
Een verrassende, creatieve activiteit! Iedereen maakt zijn eigen krans van droogbloemen om dit thuis een mooi plekje te geven!
Cross the Border
v.a. €26,50 p.p
Ga met je team op wereldreis door Doetinchem. Verdien geld om jullie reis te bekostigen. Laten jullie je verleiden tot louche zaken om snel veel geld te verdienen?
De Slimste Mens(en)
v.a. €26,50 p.p
Ontdek tijdens deze gezellige avond wie van u ‘De Slimste Mensen’ zijn. In vijf verschillende rondes wordt uw kennis op een leuke manier getest.
E-chopper verhuur
v.a. € 39,- p.p.
Touren op een unieke manier op de E-chopper! Een stoer vervoersmiddel waarbij je op een ontspannende wijze kan genieten van de omgeving.
Escape diner
v.a. €36,50 p.p
Na een duistere ontvoering komt u terecht in een Maffiawereld... Welk team lost de mysterieuze puzzel op en achterhaalt de nodige informatie?
Escape the Angry Boss
v.a. €26,50 p.p
Al maanden zeurt hij erover, en nu is het echt klaar! Zorg dat jullie samen de oplossing vinden. Stadsspel deels op maat gemaakt, passend bij het bedrijf.
Escape the City
v.a. €26,50 p.p
Daar zit u dan: al uw hele leven woont u in Doetinchem en nog nooit bent u een stapje verder gegaan. Het is tijd om uw vleugels uit te slaan!
Escape the Ex
v.a. €26,50 p.p
Het is zover: u bent ein-de-lijk ten huwelijk gevraagd en heeft ''JA'' gezegd! De bruiloft komt steeds dichterbij en alles is goed voorbereid. Tot dat...
Expeditie Olde Iessel
v.a. €29,50 p.p
Ga met je team de ultieme strijd aan tussen kamp Noord en Zuid. Een test van uithoudingsvermogen, logica, behendigheid en teamspirit. 
Actieve Fotopuzzeltocht
v.a. €24,50 p.p
Een actieve middag met hilarische activiteiten tussendoor! Tijdens de tocht krijgen alle teams de meest uiteenlopende foto opdrachten.
Actieve puzzeltocht voor het gezin
€25,- per gezin
Ga met het hele gezin, met behulp van een app, op puzzeltocht door Doetinchem. Beantwoord lastige vragen, maak de opdrachten en schiet de leukste foto's!
Discover Doetinchem
v.a. €26,50 p.p
Hoe goed kent u Doetinchem? U zult er snel genoeg achter komen tijdens dit interactieve stadsspel!
Moord Olde Iessel
v.a. €26,50 p.p
Op het schip van MaMa's is een lichaam gevonden. Met behulp van een spelbegeleider en een app wordt deze duistere moordzaak opgelost.
“MaMa waar is mijn pils?” – High Beer
v.a. €59,50 p.p
Geniet van vijf heerlijke bieren in de vorm van een High Beer. MaMa's Doetinchem combineert de bieren met heerlijke gerechten om u te verrassen.
Hoppathee – High Tea
v.a. €28,50 p.p
Onder het genot van een pot thee kunt u genieten van de heerlijke hartige en zoete hapjes van MaMa's Doetinchem. Een rijk gevulde tafel vol lekkernijen.
“Blokje wijn, slokje kaas”- High Wine
v.a. €59,50 p.p
Geniet van vijf heerlijke wijnen in de vorm van een High Wine. MaMa's Doetinchem combineert de wijnen met heerlijke gerechten om u te verrassen.
Ik Hou van Holland
v.a. €26,50 p.p
Test uw kennis van ons kleine kikkerlandje tijdens deze spelshow. Combineer de spelshow met een heerlijke borrel of diner.
Kano- en Stephuur
v.a. €17,50 p.p
Wilt u er een dagje tussenuit? Ontdek de omgeving van Doetinchem vanaf een kano op het water of op een zogenaamde Kick Bike.
Klootschieten
v.a. €10 p.p
Dit eeuwenoude spel kan nu ook in Doetinchem gespeeld worden! U strijdt in teams tegen elkaar, waarbij u de route in zo min mogelijk worpen moet af leggen.
Moorddiner
v.a. €52,50 p.p
De politie zit met de handen in het haar en roept de hulp in van gespecialiseerde teams. Als echte detectives probeert u een moordzaak op te lossen.
Party & Show
v.a. €26,50 p.p
Uitbeelden op een podium, tekenen zonder te kijken, magische opdrachten, liedjes neuriën en nog veel meer hilarische situaties!
Pirates of the Caribbean
v.a. €26,50 p.p
Kruip in de huid van Jack Sparrow en ga samen met uw team de ultieme strijd aan! Met behulp van onze app gaat u op zoek naar de schat.
Pubquiz
v.a. €19,50 p.p
De Pubquiz is een hilarisch spel, waarbij allerlei rondes aan bod komen. Welk team is de koning van (nutteloze) weetjes en (onzinnige) feitjes?
Sex and the City
v.a. €26,50 p.p
Na een avondje cocktails drinken worden jullie wakker met een flinke kater en dat terwijl de deadline van jullie column voor de deur staat!
Sloep- & VIP-boot verhuur
Prijs op aanvraag
Rustig ontbijten of picknicken maar ook uniek lunchen of dineren. Met de sloep- & VIP-boot verhuur kan het allemaal.
Streetfood gangendiner
v.a. €28,50 p.p
Combineer je activiteit met een diner bij MaMa's! Een gangendiner met lekkers 'van de straat'.
SUP verhuur
v.a. €20 p.p
Een sportieve dag op het water en een fijne surf vibe, gewoon in het centrum van Doetinchem! Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment.
The Hangover Game
v.a. €26,50 p.p
Oei... Te veel gedronken gisteravond, uw geheugen laat u in de steek, wat is er toch allemaal gebeurd? Probeer erachter te komen wat er is voorgevallen...
Titanenstrijd
v.a. €26,50 p.p
Het woord Titanenstrijd komt uit de Griekse mythologie. Het gaat om een strijd tussen de sterkste partijen! Dat bent u vandaag.
Vrijgezellendag
v.a. 26,50 p.p.
Voor zowel mannen als vrouwen biedt Achterhoek Experience een compleet verzorgde vrijgezellendag, geheel op maat en naar uw wensen.
Wie is de Rat?!
v.a. €26,50 p.p
Een spannend spel gebaseerd op het bekende ‘Wie is de Mol?’ van televisie. Een actief, grappig en leerzaam uitje voor diverse doelgroepen.
Workshop Macramé
v.a. 29,50 p.p.
Maak je eigen plantenhanger, wandkleed, sleutelhanger of onderzetter met deze creatieve workshop!
Ga naar de bovenkant